Zimní příprava – dorost

Zimní příprava – dorost

Po vydařené podzimní části krajské soutěže dorostu jsme skončily na 3.místě v tabulce s mankem tří bodů na vedoucí Junior Teplice.

Hráčům jsme dali několika denní volno a v průběhu zimních měsíců jsme alespoň 1x týdně se scházeli trénovat na UMT hřiště za školou v Černčicích. V prvním týdnu měsíce ledna jsme přistoupili na trénování 2x v týdnu, a to ve středu na škváře v Dobroměřicích a v pátek na UMT v Postoloprtech.

Průměrně na tréninky chodilo okolo 16 hráčů, což není vůbec špatné.

V zimním přestupovém období se nám podařilo přivést zpět z FK Louny hráče Kamíra, Eichelmana, Svobodu a Šindeláře.

Během zimní přípravy jsme sehrály několik přípravných zápasů na UMT V Postoloprtech, jak s týmy dorostu tak s muži, kteří hrají OP Louny nebo 3.tř.Louny. Tato příprava dle zápasů se zatím jeví jako velice úspěšná, ale nesmíme usnout na vavřínech.

Jednotlivé zápasy :

15.01.2022     Dorost – SK Cítoliby „A“ 2:4 (bez 7 hráčů zákl. sestavy z důvodu karantény nebo covid-19)

30.01.2022     Dorost – Peruc U19/muži  13:0

05.02.2022     Dorost – Postoloprty 2:1

20.02.2022     Dorost – Zichovec U19  3:2

27.02.2022     Dorost – FK Chlumčany „B“  4:0

Zvláště si ceníme výhry nad FK Postoloprty, účastníka OP Louny, který je momentálně na 6.místě. Dále kladně hodnotíme i výhru nad FK Chlumčany, který do druhého poločasu posílily i hráči z „A“ mužstva. Obě tyto utkání splňovala velmi přísná kritéria toho, čím se chceme presentovat po celou část jarní soutěže dorostu. Do začátku soutěže ještě plánujeme odehrát nějaké přátelské utkání na travnatém povrchu, i když to nebude jednoduché vše naplánovat tak, aby to vyšlo. Řada hráčů již nastupuje za mužstva dospělých ve svých klubech a je to velice znát na herním projevu celého mužstva dorostu. Spojené mužstvo dorostu čítá 20 hráčů (ročníky 2004-2006) pod vedením trenérů : Oliver Kvapil a Vlastimil Hrnčíř. Vedoucím mužstva je Petr Csonka.

První mistrovské utkání se hraje 2.dubna 2022 od 10.00 hod na hřišti v Černčicích s týmem Junior Teplice. Máme jim co vracet!!!

Doufám, že všichni fotbalový příznivci SK Černčice přijdou podpořit náš tým dorostu v průběhu celé jarní části a pomohou svým fanděním vybojovat vytoužený titul krajské soutěže dorostu. Dále bych chtěl poděkovat předsedům klubů FK Dobroměřice a SK Černčice za vytvoření podmínek na trénování a spolupráci.

Děkujeme všem příznivcům za podporu a věříme, že Vás nezklameme.

VH

%d blogerům se to líbí: